fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: аеромитинг

Дачиќ: Нашите земји се определени за дополнително зајакнување на односите за попросперитетна иднина на граѓаните

Денешниот аеромитинг на кој покрај македонската и српската авијација учествуваат и цивилното и военото воздухопловство од Република Италија, Република Грција и други земји е јасен показател за интересот на државите, ...

Русија го откажа меѓународниот аеромитинг од страв дека никој нема да дојде

Меѓународната изолација, загриженоста за безбедноста, санкциите и општиот хаос во нејзината воздушна единица ја натераа Русија да го откаже својот премиерен аеромитинг, познат како МАКС. „Закажано секоја втора година, МАКС ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER