fbpx
Џабир Дерала

Tag: јазик на омраза

МИА: Суспензија за Чилиманов

Дисциплинската комисија на државната информативна агенција (МИА) го суспендираше Цветин Чилиманов од работното место. Чилиманов има рок од три дена да се изјасни во врска со суспензијата, за потоа, откако ...

Насилството, попречувањето и ароганцијата – секојдневие на македонските новинари!

На 2 Ноември, Меѓународниот ден за ставање на крај на неказнивоста на злосторствата и насилството над новинарите, не можеме а да не констатираме, дека една од најголемите жртви, сите овие ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER