fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)
Анџела Агелер

Tag: без вода

Клинички центар, детска болница Козле, резиденцијални објекти на Водно и дел од Сарај вечерва без вода

Вечерва од 21 часот до утре во 5 часот без вода ќе биде Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје поради зафат на водоводната мрежа. Покрај Клинички, без вода ќе останат ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER