fbpx
Оливер Спасовски
Official portrait of NATO Heads of State and Government

Tag: ЕУ

Извештај на ЕК: Нова условена препорака за Македонија

Условите чие исполнување останува задача на Македонија се - целосна примена на Договорот од Пржино, спроведување на фер и демократски избори и фокусирање на клучните реформски приоритети. Со објавувањето на ...

Makexit: Пустиот остров – Македонија!

Додека ЕУ почнува со економски санкции за Македонија, а САД (ќе) ги затвора границите за македонските криминалци од власта, ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ го баталуваат НАТО и ѓоа се вртат кон ...

Македонија: Преглед на настани (21 јуни 2016)

Дневен преглед на најважните настани во Република Македонија (21 јуни 2016 година): Продолжува расправата за одговорност на Ѓорге Иванов || Во тек е куќниот притвор за градоначалникот Талески || Коѕиас: Прво да се реши името, па потоа ...

Бејли и Орав: Останува уште многу работа!

Можноста за организирање на слободни, фер и демократски избори, која е одговорност како на државните институции, така и на политичките партии, беше изгубена на 6 април, соопштија во заедничката изјава, ...

Page 49 of 50 1 48 49 50

CIVILMEDIA NEWSLETTER