fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Tag: ЕУ

ПССЕ: Ги охрабруваме политичките субјекти да не ја пропуштат шансата!

„Нема сомневање дека Договорот од Пржино, содржи важни и позитивни чекори за подобрување на изборната рамка, и континуитет во реформскиот процес. Формирањето на Специјалното Јавно обвинителство, е исто така, значаен ...

Page 50 of 50 1 49 50

CIVILMEDIA NEWSLETTER