Tag: Дончо Герасимовски

Герасимовски: Потребни се јавни, транспарентни и побрзи подготовки

Дончо Герасимовски, поранешен директор на Државниот завод за статистика и експерт за демографија и попис во интервју за ЦИВИЛ Медиа зборува за подготвеноста на Македонија за попис, за неуспешниот попис ...

БЕСПЛАТЕН ДНЕВЕН Е-БИЛТЕН

us-embassy