fbpx
Foto: Wikimedia commons
Фото: Твитер на украинската амбасадорка Лариса Дир
Фото: Телеграм
Фото: МИА
фото: ЦИВИЛ Медиа

Tag: „дуел“

МТВ се понуди да го организира ТВ дуелот Заев-Мицкоски

Македонската телевизија денеска ги покани на ТВ-дуел претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Според уредникот на Информативната програма на МТВ, Стојан Трпчевски, ...

Со 50 евра не се живее! Срамота!

ЦИВИЛ Медиа разговараше со тетовчани за социјалната правда, за правата на работниците и за екологијата во градот. „Порано беше подобро, секој имаше работа, а денес е многу лошо“, велат двајцата ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER