fbpx
Фото/ Wikimedia commons

Tag: енергетските предизвици

Постигнато во 2022, визии за 2023, Владата организира дводневна конференција „Година на нови можности“

Годишна конференција „Година на нови можности“ почнува денеска во Скопје. Станува збор за дводневна конференција во организација на Владата. Конференцијата со воведно обраќање ќе ја отвори претседателот на Владата, Димитар ...

Владата организира дводневна годишна конференција „Година на нови можности“

Владата на Република Северна Македонија, организира дводневна годишна конференција „Година на нови можности“ на 30 и 31 јануари 2023 година. Конференцијата со воведно обраќање ќе ја отвори претседателот на Владата, Димитар ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER