fbpx
US Defense Secretary Lloyd Austin attends a press conference during his visit in Sofia, Bulgaria, 19 March 2022. (Photo by Georgi Paleykov/NurPhoto)
Германскиот министер за одбрана Борис Писториус
Џулијан Асанж беше инспирација за голем број протести низ светот (фото извор: Wikimedia Commons)
Фото: Зеленски на Х
Фото: Фејсбук ЕУБАМ
Фото: скриншот од веб страницата на Фондацијата

Tag: фалсификат

Гнев

Само од еден лек имало 28 сомнителни пакувања - лек за ДЕЦА! Боли за секого, од 1 ден до 111 години. Никој не заслужува да биде излажан особено кога се работи ...

Откако ја обвинија за фалсификат, судијката ги казни Јанева и Фетаи со 4.000 евра!

„Аудио и видео записите, кои законски имаат право да ги побараат засегнатите страни во случајот, се непобитен доказ дека тоа што е наведено во записникот од првото рочиште за насилството ...

ЦИВИЛ го поздравува усвојувањето на Правилникот за прочистување на Избирачкиот список

Државната изборна комисија (ДИК) вчера го усвои Правилникот за методологија за целосен пристап, промени и бришење на податоци во Избирачкиот список. ДИК ја усвои и постапката за спроведување на теренска ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER