fbpx
Фото: Влада на РСМ
Фото: МИА
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)

Tag: Фејсбук статус

Фото: Фејсбук

ВМРО треба да си остане историја

Иван Хаџиниколов еден од основачите на историското ВМРО кој починал во Софија, односно се самоубил, во моменти на тешко душевно растројство го има напишано следново: „Мислата дека треба да се ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER