fbpx

Tag: филмски фестивал

Митевска: Мојот филм не дава одговори за дилемите од Смилковско езеро!

„Овој филм не е филм за немилите настани на Смилковско езеро, иако тоа е директната провокација и инспирација за приказната. Потенцираме дека ниту се обидовме да ги реконструираме вистинските настани, ...

Page 2 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER