fbpx
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: миа.мк

Tag: Глигоров

Решението на името треба да има двајца победници

Решението на спорот за името со Грција треба да има двајца победници, смета Владимир Глигоров синот на поранешниот претседател на Република Македонија Киро Глигоров.  За грчкиот весник „Прото тема“ 73-годишниот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER