Categories

Фабриката „Југохром“ од Јегуновце, ќе се рестартира во март или април следната година. Денеска во Владата, вицепремиерот Кочо Анѓушев, управителот на фабриката, Васко Скендеровски и претседателот на Синдикатот, Бајрам...

По повод четвртиот мултимедијален хепенинг на Караванот на слободата кој денеска (26 август) се одвива во Тетово, екипи на ЦИВИЛ – Центар за слобода, во четвртокот ги посетија соседните...