fbpx

Tag: Идризово

Смртта на осудениците Реџепов и Јусинов заглави во институционалните лавиринти!

Иако поминаа неколку месеци, надлежните институции сѐ уште официјално не се огласија за двата контроверзни смртни случаи на осудените лица - Роми, во кус период: Андриас Реџепов, 21-годишно момче од ...

Семејство на починат осуденик обвинува и бара одговори од надлежните!

Уште еден смртен случај во македонските затвори! Членови на семејството на починатиот 25-годишен осуденик Ердал Јусинов, во разговор за ЦИВИЛ - Медиа обвинуваат дека одговорност за неговата смрт имаат и ...

Книговодителот на мафијата

Во секоја мафија, како што сме гледале на филмовите, “the bookie”, односно човекот што ги води финансиите и книгите на организацијата е клучен од многу аспекти. Не само за нејзиното ...

Page 3 of 3 1 2 3

CIVIL MEDIA NEWSLETTER