fbpx
Studenti na univerzitet sveti kiril i metodija
фото: Скриншот од прес-конференцијата на Премиерот Зоран заев и лидерот на Алтернатива, Африм Гаши во Клубот на пратеници

Tag: иницијативи

Книгата „Протест(и)“ од Александар Кондев и Златко Теодосиевски од денеска достапна и во електронска форма на медиумската платформа на ЦИВИЛ

Книгата „Протест(и)“ е заедничко дело на фотографот Александар Кондев и авторот Златко Теодосиевски и во неа се сместени фотографии и текстови настанати во времето на Шарената револуција. Ова дел е ...

Седница на Судски совет

а 110 претставки  за разрешување судии треба да расправаат членовите на Судскиот совет на наредните седници, од која првата е закажана за денеска. Најмногу иницијативи за разрешување се предложени од ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER