fbpx
Амбасадорката на Украина и тимот на Амбасадата со знамињата на Украина и Кримските Татари

Tag: Иван Блажевиќ

Иван Блажевиќ и Фондацијата Солидарна се Гордоста на Хрватска!

Меѓу овогодинешните добитници на престижната награда „Гордоста на Хрватска“ беше и Иван Блажевиќ, директор на фондацијата „СОЛИДАРНА“, инаку една од партнерските организации на македонската невладина организација „ЦИВИЛ“. Горди сме што ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER