fbpx

Tag: изборни ветувања

Неисполнети ветувања во Долнени: „Црната точка“ не е корегирана ни со новите градежни зафати

Вистински ризик во сообраќајот е патот што во должина од 6 километри се гради од селото Ропотово до соседното селото Лажани во Општина Долнени. Иако по 10 години, властите одлучиле ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER