fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: Камен темелник

Камен темелник за автопатската делница Прилеп-Битола на Коридорот 10д

Во Прилеп денеска ќе биде поставен камен темелник за автопатската делница Прилеп - Битола на Коридорот 10д, една од четирите делници предвидени за изградба со Договорот со американско-турскиот конзорциум „Бехтел ...

Камен темелник за изградба на граничниот премин Белановце-Станчиќ

Со поставување камен темелник денеска ќе почне изградбата на заедничкиот граничен премин меѓу Македонија и Косово „Белановце – Станчиќ”. На церемонијата се најавени обраќања на македонскиот вицепремиер за европски прашања ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER