fbpx

Tag: квазинаука

Георгиевски: „Античкиот“ идентитет нѐ скара со соседите и со меѓународната заедница!

Еден од основачите на ВМРО-ДПМНЕ и актуелен претседател на ВМРО-Народна, Љубчо Георгиевски, на панел дебатата „Губење на идентитетот, или...?“ во организација на ЦИВИЛ – Центар за слобода, истакна дека е ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER