fbpx
Матуранти, Прилеп, мај 2024 (фото извор: скриншот од снимка со телефон)
ФОТО/ АНА-МПА
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: мажи

Земјите на ЕУ одобрија правила за намалување на родовиот јаз во платите

Земјите-членки на ЕУ одобрија нови правила за намалување на нееднаквоста во платите меѓу мажите и жените во Европската унија, соопшти Советот на ЕУ. Регулативата за транспарентност на платите ќе помогне ...

Ајне клајне сексфантазие!

Постои еден „мит“ во македонското општество, за жените и мажите Албанки и Албанци, кој се состои од мешавина на љубопитство од егзотична точка на гледање и доживување на горенаведните примероци, ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER