fbpx
Руски ракетен терор: Харкив, 25 мај 2024 (фото извор: скриншот од видео извештај на Би-би-си)
Фото: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Фото/ Маргарита Роблес/ Wikimedia commons

Tag: Н1

Фото: Икс

Чедомир Стојковиќ: Н1 ја шири пропагандата на Москва со директно емитување на пропагандните небулози на Путин

Н1 ја пренесува годишната конференција на Владимир Путин, касапот на Украина, убиец на деца, уништувач на меѓународното право, непријател на Европската унија. Ја пренесува во живо иако е програмирана пропаганда ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER