fbpx
ФОТО/ АНА-МПА
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: Национална развојна стратегија

Владата го утврди и усвои текстот на Националната развојна стратегија 2024- 2044

Владата на денешната седница го прифати текстот на Националната развојна стратегија 2024- 2044 година, чијшто предлагач е канцеларијата на премиерот. Одлучено е текстот за Националната развојна стратегија 2024- 2044 година ...

Управниот одбор ја усвои драфт верзијата на Националната развојна стратегија

Драфт верзијата на Националната развојна стратегија (НРС), која ги дефинира приоритетите на државата во наредните 20 години, е финализирана и прифатена од Управниот одбор во кој членуваат сите вицепремиери, министерот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER