fbpx
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon

Tag: нови работни места

Ковачевски: Повисоки плати и пензии, нови работни места и инвестиции, кризата ја претворивме во можност, ја реструктуираме македонската економија!

„Во услови на најголемата економска и енергетска криза којашто светот ја памети од Втората светска војна досега, како одговорна Влада успеавме, не само успешно да ја пребродиме кризата, туку и ...

Создавањето работни места во САД неочекувано високо во јануари

Новите работни места создадени од американските работодавци се зголемија  за 517.000 во јануари. Растот на новите работни места е изненадувачки силен во услови на агресивни потези на Федералните резерви на САД ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER