fbpx
ФОТО/ АНА-МПА
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: Општина Крива Паланка

Веб-страната на Крива Паланка прв општински сајт за пристапност на лица со попреченост

Официјалната интернет страница на општина Крива Паланка е прва општинска веб-страна во Македонија која интегрира модул за веб-пристапност со цел подобрување на пристапноста на информациите од јавен карактер за лицата ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER