fbpx
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: откажан

Русија го откажа меѓународниот аеромитинг од страв дека никој нема да дојде

Меѓународната изолација, загриженоста за безбедноста, санкциите и општиот хаос во нејзината воздушна единица ја натераа Русија да го откаже својот премиерен аеромитинг, познат како МАКС. „Закажано секоја втора година, МАКС ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER