fbpx

Tag: пловечка фотоволтаична централа

Изградена првата пловечка фотоволтаична централа во Албанија

По успешното завршување на фазата на имплементација, пловечката фотоволтаична централа во Елбасан започна со работа, јави весникот „Илинден“. -Првата пловечка централа во Албанија произведува струја од обновлива енергија која се ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER