fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: Прилеп – Битола

Камен темелник за автопатската делница Прилеп-Битола на Коридорот 10д

Во Прилеп денеска ќе биде поставен камен темелник за автопатската делница Прилеп - Битола на Коридорот 10д, една од четирите делници предвидени за изградба со Договорот со американско-турскиот конзорциум „Бехтел ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER