fbpx
Фото: МИА
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)

Tag: регерендум

Официјално, референдумот во Босилово неуспешен

И официјално, референдумот во Босилово, пропадна. Излезноста, според ОИК Босилово, е 32,45%. На референдумот излегле 3.992 гласачи, односно 2.159 гласачи помалку од потребниот минимум за референдумот да успее.  Претставниците на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER