fbpx
Руски ракетен терор: Харкив, 25 мај 2024 (фото извор: скриншот од видео извештај на Би-би-си)
Фото: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Фото/ Маргарита Роблес/ Wikimedia commons

Tag: руски медиуми

ГРАД ШТО ТРЕБА ДА СЕ БРАНИ Москва се готвеше за одбрана од единиците на Пригожин кому како да немаше кој да му се спротивстави

Руските медиуми ги нападнаа властите по „срамниот“ обид за државен удар на Пригожин

Големите руски весници изразија ретки директни критики на властите по неуспешниот државен удар на Евгениј Пригожин, при што еден московски медиум во насловот вели дека Русија „ја покажала својата ранливост ...

ЕУобсервер: Претстојните санкции на ЕУ ќе ги погодат руските про – воени медиуми

Деветтиот круг санкции на ЕУ против Москва ќе ги погоди про - воените руски медиуми виновни за „сериозно искривување и манипулирање со фактите“, како и популарни ТВ водители и писатели ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER