fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Х
Џелал Хоџиќ
Фото: ОЦ Медиа

Tag: резултати

Конечни резултати од референдумот во Валандово

Конечните резултати од референдумот во Валандово се: 4,683 гласачи излегле на референдумот, односно 46,15% од 10,141 граѓанки и граѓани запишани во Избирачкиот список, според изјавата на претставничката од ОИК, дадена за ...

Излезност до 17 часот – 34,55 отсто

Општинската изборна комисија во 17.30 часот објави дека до 17 часот, на 24-те избирачки места во Општина Валандово, на референдумот гласале 3.502 граѓан(к)и, или излезноста е 34,55 проценти. Покрај избирачките ...

Дојран рече НЕ за рудниците!

Граѓанките и граѓаните на Општина Дојран рекоа НЕ за отворање рудници на територијата на  општината. Со излезност од 51,22% од регистрираните гласачи, односно 1.407 гласачи, одлуката на мнозинството од тие кои ...

Page 2 of 2 1 2

CIVIL MEDIA NEWSLETTER