fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Tag: Шар Планина

Одржлива иднината на Шар Планина

Конференцијата „Одржлива иднина за Шар Планина преку формирање на заедничка визија и прекугранично советодавно тело за Шар Планина“ ќе се одржи денеска во организација на Платформата „Пријатели на Шара“. Конференцијата се организира ...

Итна поддршка од сите кои се против сквернавењето на Шар Планина!

Откако група загрижени граѓан(к)и алармираа за уништувањето на природата во месноста Лешница, едeн од најубавите предели на Шар Планина, каде со употреба на тешка механизација се пробиени два пата кои ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER