fbpx
US Defense Secretary Lloyd Austin attends a press conference during his visit in Sofia, Bulgaria, 19 March 2022. (Photo by Georgi Paleykov/NurPhoto)
Германскиот министер за одбрана Борис Писториус
Џулијан Асанж беше инспирација за голем број протести низ светот (фото извор: Wikimedia Commons)
Фото: Зеленски на Х
Фото: Фејсбук ЕУБАМ
Фото: скриншот од веб страницата на Фондацијата

Tag: Славјанка Петровска

Петровска: Евроинтеграциите се движечка сила за Западен Балкан

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска во Кремс, Австрија, учествуваше на министерскиот состанок на Централноевропската одбранбена соработка и земјите од Западниот Балкан, на кој стана збор за европската перспектива на ...

Петровска: Вие сте НАТО и вие сте браникот на современите, цивилизациски вредности

Чест ми е што стојам пред вас, припадниците на македонската Армија, нашата НАТО Армија. Вие сте првите единици во борбените групи на Алијансата во Бугарија и во Романија, каде заедно ...

Page 5 of 5 1 4 5

CIVIL MEDIA NEWSLETTER