fbpx
Бранко Тричковски, колумнист
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: слободата на медиумите

ЗНМ, ССНМ и СЕММ: Измените во Изборниот законик ги загрозуваат работата и слободата на медиумите

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Самостојниот синдикат на новинарите и медиумските работници (ССНМ) и Советот за етика во медиумите (СЕММ) се противат на усвоените измени и дополнувања на Изборниот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER