fbpx
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: СОЛИДАРНА

Иван Блажевиќ и Фондацијата Солидарна се Гордоста на Хрватска!

Меѓу овогодинешните добитници на престижната награда „Гордоста на Хрватска“ беше и Иван Блажевиќ, директор на фондацијата „СОЛИДАРНА“, инаку една од партнерските организации на македонската невладина организација „ЦИВИЛ“. Горди сме што ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER