fbpx
Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа
Фото: Архива
Фото: Принтскрин / Полиграф

Tag: сообраќаен хаос

Штетите од блокадите се во милиони евра и непроценлива психичка тортура врз Скопјани – кој ќе ги обештети граѓаните и бизнисите?

Организаторот на скопските блокади е познат на полицијата и ги пријавил во институциите, па така граѓаните и бизнисите се знае каде ќе може се обратат за огромните штети, кои ги ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER