fbpx
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: Советот за стабилизација и асоцијација

Ковачевски и Борел ќе претседаваат со 16-от состанок на Советот за стабилизација и асоцијација

Владата денеска на седница усвои информација за 16. состанок на Советот за стабилизација и асоцијација меѓу Република Северна Македонија и Европската Унија, што ќе се одржи на 17-ти месецов во ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER