fbpx
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon

Tag: Цермат

„Во Пелагонискиот регион исплативме над 506 милиони денари, поддршка за 77 компании за периодот 2018-2022 година, со што допринесуваме за рамномерен развој“, изјави заменик претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи

Битиќи во Битола: Исплативме 506 милиони денари финансиска помош за пелагониските компании, ги развиваме и стимулираме рамномерен развој

„Во Пелагонискиот регион исплативме над 506 милиони денари, поддршка за 77 компании за периодот 2018-2022 година, со што допринесуваме за рамномерен развој“, изјави заменик претседателот на Владата, задолжен за економски ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER