fbpx

Tag: учење од далечина

Анчев: Мораме да ја задржиме ефикасноста на системите за далечинско учење и во состојба на сериозни безбедносни предизвици

Државниот секретар во Министерството за одбрана, Владимир Анчев, денеска во Воената академија го отвори работниот состанок на групата на НАТО за напредно учење на далечина, каде се дискутираа начините за ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER