fbpx
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon

Tag: урнатини

Израелските археолози помагаат да се пронајдат остатоци од жртви на нападот на Хамас

Во изгорена куќа во кибуц Беери, израелски археолози трагаат по човечки останки, во надеж дека ќе ги идентификуваат жртвите кои се уште се водат за исчезнати месец дена по смртоносниот ...

Фото: Скриншот

Многу е полоша ситуацијата од тaa што ja гледате преку медиумите, вели Турчин кој бара помош од своите пријатели преку социјалните мрежи

“Мојот пријател Вејсел кој се наоѓа во една од погодените области од земјотресот во Турција ме замоли да пишам, со надеж дека некој ќе прочита и ќе им помогне што ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER