fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)
Анџела Агелер

Tag: Ванделт

Средба Битиќи-Ванделт: Германските компании заинтересирани за ширење на инвестициите и синџирите за набавка

Заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, се сретна со новата директорка на Делегацијата на германското ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER