fbpx
Фото: МИА архива
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: МНР

Tag: Вељановски

Македонските дипломати го обвинуваат ВМРО-ДПМНЕ за отворена узурпација на власта!

Синдикатот на македонската дипломатска служба (СМДС), во денешното отворено обраќање до евроатлантската заедница, насловено „Неправото не создава право“ („Ex injuria jus non oritur“), ја обвинува ВМРО-ДПМНЕ за отворена узурпација на власта, ...

Кадриу: Партиите на Албанците можат да спречат уставни опструкции!

„Aлбанските политички партии во Македонија можат да ги соберат потписите од пратениците кои ги верификуваа мандатите и да го известат СДСМ, дека е создадено парламентарното мнозинство со минимум 61 пратеник. ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER