fbpx
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: МИА Архива
Фото: Слободен Печат
Ноам Чомски / Фото: Wikimedia commons
Фото: МИА

Tag: Вишеградска група

Вишеградска четворка: Руската агресија е грубо кршење на меѓународното право, треба да и се помогне на Украина

Премиерите на Полска, Чешка, Словачка и Унгарија денеска во Прага се договорија за ставот дека Русија го прекршила меѓународното право со нападот на Украина и дека треба да му се ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER