fbpx
Фото: Скриншот
Судењето на германскиот државјанин Рико Кригер, кој беше осуден на смрт во Белорусија. Фото: Редит
Фото: Скриншот

Tag: Војо Маневски

Војо Маневски

Лек и терапија

ВОЈО МАНЕВСКИ Луѓето се разболуваат, на тоа сме сведоци. Се разболува целиот жив свет и тоа го гледаме. А се разболуваат ли народите и нивните држави? Ако сѐ друго е ...

Војо Маневски

Дебата како нужен лек

ВОЈО МАНЕВСКИ Најмалку половината од светската историја се случила затоа што некој имал храброст да каже нешто кога другите молчат. А она што на секое општество му е нужно за ...

Војо Маневски

Папенов лонец

ВОЈО МАНЕВСКИ  Куќите имаат делови каде се собираат тајните. Таваните имаат некоја мистика, како да се некаква временска капсула која ги чува предметите заедно со спомените за нив. Интересно е ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER