fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: вработени лица

И ревизијата потврди: ТИРЗ покажа резултати со промената на концептот за работа после 2017 година

ЗОРАН БОЈАРОВСКИ Дали заради мамурлак или непрофесионална небрежност една девет години стара вест во деновите меѓу Нова Година и Божик стигна на „првите страници“ со наслови со коментари „неверојатно, но ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER