fbpx
Фото: МИА
Фото: Х
Фото: Архива
Фото: Скриншот
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)

Tag: жени

Дебатата „Жените во политиката“ достапна на Јутуб каналот на ЦИВИЛ

Целосната дискусија од дебатата „Жените во политиката“, која како дел од Караванот на слободата ја организираше ЦИВИЛ – Центар за слобода со поддршка од УСАИД, е објавена наЈутуб каналот на ЦИВИЛ. ...

8 Март: Слобода и еднаквост!

ЦИВИЛ – Центар за слобода им го честита Меѓународниот ден на жената, 8 Март, на сите граѓанки на Република Македонија и светот. Минатата и оваа година се во знакот на ...

Конфедерацијата на слободни синдикати утре ќе дели флаери за правата на жената

Жените од Конфедерацијата на слободни синдикати (КСС), утре ќе делат едукативни флаери за правата на жената, од 11,00 до 12,00 часот на улицата „Македонија“ во Скопје. Тие ќе ги информираат ...

Page 5 of 5 1 4 5

CIVIL MEDIA NEWSLETTER