Categories

РЕВОЛУЦИЈА 17 мај, 2015 – 2017

На денешен ден, 17 мај 2015 година, 100,000 граѓанки и граѓани протестираа пред Владата. Говор на Џабир Дерала, ЦИВИЛ.

Print Friendly, PDF & Email