fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

Кажете им на децата…

Празниците се љубов и давање, посебно верските. Љубов кон блискиот, далечниот, инаквиот, сиромашниот, богатиот, љубов кон сите, и највеќе кон ...

Page 4414 of 4929 1 4,413 4,414 4,415 4,929

CIVILMEDIA NEWSLETTER