fbpx
Марш на Вашингтон - руски фашисти во Москва, 12 јуни 2024 (скриншот од видео)
Гордана Јанкулоска, 2007 (фото извор: Wikimedia Commons)

На томболата наместена ”Избори 2024” премијата пак падна кај патриотките и патриотите ама пак кај оние лажните

ЗОРАН ИВАНОВ Еднаш бар да го скршеше јазикот пред Папата со “Македонија”, макар со “Северна”, но тоа не, изборот ѝ беше ни ваму ни таму и онака “Гордо” како врховна...

Read more

Како и пред седум години, еве пак со финти ја финтаат Македонија само што овој пат ја финтаат баш онака – гордо

Зоран Иванов

ЗОРАН ИВАНОВ Со финта се заколна дека ќе го чува уставот на северна без северна и тоа поради лично, а ни рече ќе сочувствувала со сите, ни рече ама не‘...

Read more

И овојпат, како и повеќепати досега, загубено неповратно ќе е и ова време македонско

ЗОРАН ИВАНОВ Првата дама на Република Северна Македонија и првиот човек епилог од штотуку завршените парламентарни, уште и не седнати во кабинетите и таман нешто со Преспанскиот и по нешто...

Read more

Само што отсега натаму, препелкањето во сопствената ментална атрофија, ќе ни се случува онака – Гордо

ЗОРАН ИВАНОВ Ѝ почна мандатот претседателски, го заврши говорот, матријахално ги мотивираше жените, ги охрабри демек способните и толку, за блокираните ЕУ интеграции од страна на нејзината матична патрија поддржувач...

Read more

Како гордо тргнал овдешниот национализмот, не само Пирин и Егеј, туку и Вардарот ќе го изгубиме

ЗОРАН ИВАНОВ Вака некако и не толку одамна за да се заборави, како сега нашите полициски питомци со “Бисер балкански” што онака предизборно наместено и во хорски строј му ја...

Read more

Или само до скорешната измена во уставот од страна на опозицијата преку големата лага “Бугарите во уставот – не”

Зоран Иванов

ЗОРАН ИВАНОВ Околу сценаријата предизборни, меѓуизборни, пост изборни баш и не би можеле да знаеме што точно се крчка во партиските штабови но извесно е дека сега, по резултатите од...

Read more
Page 1 of 11 1 2 11

CIVIL MEDIA NEWSLETTER