Categories

АНКЕТА Многу лошо живееме, ама ако влеземе во НАТО многу ќе изгубиме

„Ние Ромите во Неготино немаме никаква помош ниту од ВМРО-ДПМНЕ ниту од СДСМ, да дојдете да видите каде живеам за глава ќе се фатите. Меѓутоа ако влеземе во НАТО многу ќе изгубиме, тешка работа ќе биде“, вели еден неготичанец на прашањето на ЦИВИЛ Медиа, кој е неговиот став околу референдумот.

А. Петровска
Камера: А. Петровски

image_pdf image_print
Print Friendly, PDF & Email