fbpx
Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа
Фото: Архива
Фото: Принтскрин / Полиграф
Фото: Архива

Tag: 100 дена влада

Нема способни луѓе за во Влада!

„Не гледам никакви промени“, „Времето ќе покаже“, „Ништо, нула“, „Исти се сите“, се најчестите одговори кои ги доби ЦИВИЛ Медиа на прашањето во анкетата по повод 100 дена работа на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER